Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Het huis

De indeling

We hebben geprobeerd het vakantiehuisje zo aangenaam mogelijk in te richten en ervoor te zorgen dat je zo weinig mogelijk moet meebrengen van thuis.

Het huisje biedt ruimte aan maximaal 6 personen. Er zijn drie slaapkamers: een kamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met 2 enkele bedden.

De woning beschikt over een ingerichte keuken, gezellige leefruimte en eetkamer met zicht op het overdekt terras en de tuin. Dit terras is voorzien van tuinmeubilair en een BBQ. Er is een gemeenschappelijk badkamer met lavabo, douche en toilet.

Het is niet toegestaan om te roken in de binnenruimtes. Huisdieren zijn welkom mits we op de hoogte zijn gebracht. 

Wat is er aanwezig?

Koffiezet, Senseo toestel, theepot, microgolf, oven, koelkast en diepvries met 3 lades, potten en pannen, servies, diverse soorten drinkglazen, televisie, muziekinstallatie, dvd-speler met diverse dvd’s, stripverhalen, folders en wandel- en fietskaarten.

Het huis beschikt over wifi.
 

Wat moet je meebrengen van thuis?

Bedlinnen voor 4 eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed (breedte 1.60m). Donsdekens en kussens zijn aanwezig. Het gebruik van bedlinnen is verplicht.

Bad- en keukenhanddoeken.

 

 

Winkels in de buurt

Ben je iets vergeten om mee te brengen of wens je 's morgens vers brood of ontbijtkoeken? Dan kun je naar het dorp Gemmenich. Je vindt er een bakker waar je ook 's morgens kan gaan ontbijten of in de namiddag een stuk vlaai eten.

Naast deze bakker is er een slager. In de winter vind je er lekkere lokale vleeswaren, en in de zomer zal je er zeker iets vinden om op de BBQ te leggen. 

In diezelfde straat vind je een apotheek en er is een geldautomaat op de parking recht tegenover de bakker. Zoals in elk dorp zijn er ook enkele cafés, een frituur, en een restaurant, "Bistronomie numéro 4" genaamd.


Bereikbaarheid

Het huisje is gemakkelijk te bereiken met de auto via Luik. Er is parkeerruimte voor je wagen op de oprit van het huisje. 

Met de trein geraak je er tot in Welkenraedt. Neem vervolgens aan het station de bus naar Vaals, Eupen en stap uit in Gemmenich. Vanuit Gemmenich is het hooguit een kwartier wandelen tot het park.