Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Golf

Golf Club Mergelhof Gemmenich, heeft een 18-hole baan, waarbij je tijdens het spelen zeker zal genieten van de vele vergezichten en een 9-hole baan, toegankelijk voor iedereen die van golf houdt, ongeacht het spelniveau. Een uitdagend terrein met bunkers op strategische plaatsen.

Golf Country Club Henri Chapelle telt 3 banen op één plek. Het terrein is typerend voor het land van Herve, groen en heuvelachtig. Elke hole biedt een magische omgeving, met eindeloze panorama’s, omringd door bossen, velden en fruitbomen.

Aachener Golf Club heeft een uitdagend terrein in de buurt van het drielandenpunt. Dit is voorzien van veel waterhindernissen en roughs. Hier gaat traditie en vernieuwing hand in hand, o.a. met een vernieuwde driving range.

De Royal Golf Club des Fagnes staat geklasseerd als een van de mooiste parkoers van Europa. Het terrein biedt een idyllisch landschap met unieke bossen en bomen. Het ligt in een absoluut stiltegebied waardoor enkel de perfecte slag van je bal te horen is.
 

De Zuid-Limburgse Golf & Country Club Wittem is een unieke golfbaan met prachtige vergezichten. De rijke en gevarieerde flora en fauna van het Schweiberger- en Kruisbos, maken Wittem tot een echte countryclub. Golvende holes, smalle fairways in het bos staan garant voor uitdaging en speelplezier.

Op een steenworp gelegen van het drielandenpunt vind je Golfbaan Hoog Vaals op een 9 holes par 3 baan. Dit terrein is vooral een uitdaging voor de beginnende golfer.

Golf Het Rijk van Margraten is een schitterende 18 holes golfbaan in combinatie met een 9 holes Pitch and Putt baan. Het terrein ligt in het glooiende landschap tussen de stad Maastricht en het plaatsje Cadier en Keer, omgeven door landerijen, wijngaarden en oude bossen.

 


 

Ontdek meer van de omgeving

Eten & drinken

Wandelen

Fietsen

Over de Voerstreek

Shoppen

Wellness

Familie uitstappen