Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Shoppen

Zin in shoppen en terrasjes doen? Hier kan je naar hartenlust winkelen:

Maastricht is verkozen tot de mooiste winkelstad van Nederland. Je vindt er luxemerken, bijzondere boetiekjes en overdekte winkelcentra. Het winkelcentrum is volledig verkeersvrij. De winkels zijn elke weekdag en op zondagnamiddag open. Bezoek ook een van de dagelijkse markten, waar je eindeloos kan struinen langs de tientallen kraampjes en de typische Nederlandse gerechten kan proeven.

De twee outlet-winkelcentra, Maasmechelen Village en Designer Outlet Roermond, bieden meer dan 100 winkels vol mode en lifestyle, waar meer dan 200 topmerken worden verkocht tegen uitzonderlijk lage prijzen. Ze liggen amper 45 minuten rijden van de vakantiewoning,

Winkelen in Luik is gegarandeerd leuk shoppen. Kledingzaken, mooie vintagewinkels en prachtige decoratiewinkels; je vindt ze terug in de verkeersvrije straten van Centre Carré en in les Galeries St-Lambert. En elke zondagmorgen is er op de kade langs de Maas, de grootste en oudste markt van België, La Batte. Een must als je in Luik bent.

Een historische stad Aken met haar Dom en mooie markt, met daarrond vele kleine winkelstraten. Het aanbod van winkels is veelzijdig en misschien iets anders dan wij gewoon zijn. Elektronica, parfum en mode zijn in Duitsland vaak iets goedkoper, waardoor dit stadje veel bezoekers uit België en Nederland aantrekt.
 

Ontdek meer van de omgeving

Eten & drinken

Wandelen

Fietsen

Over de Voerstreek

Golf

Wellness

Familie uitstappen